Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta ca marti, 14 mai, vremea va fi in general instabila

Meteorologii anunta ca marti, 14 mai, vremea va fi in general instabila

Temporar vor fi înregistrate înnorări accentuate și se vor semnala averse cu descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
 
În București vor fi înnorări accentuate și se vor înregistra ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va ajunge până la 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade. 

În majoritatea zonelor din țară vremea va fi în general instabilă și înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse vor fi acumulări de apă care vor depăşi 15…20 l/mp, în timp ce în în sud-vestul, centrul şi nordul ţării şi izolat, mai ales în zona deluroasă şi montană din Oltenia şi Banat, peste 30 l/mp. În mai multe regiuni, punctiform, va cădea grindină.

Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70…80 km/h, dar şi în regiunile sudice şi centrale cu viteze în general între 45 şi 55 km/h. 

În vest, nord-vest şi centru, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade, transmite ANM. 
14 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.