Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Atentionare meteorologica: cod galben pentru 22 de judete din sudul tarii

Atentionare meteorologica: cod galben pentru 22 de judete din sudul tarii

Atentionare meteorologica: cod galben pentru 22 de judete din sudul tarii

Incepand de joi, 21 iunie pana duminica, 24 iunie, se vor inregistra temperaturi caniculare indeosebi dupa -amiaza in sudul Crisanei, Banat, Oltenia, Muntenia, jumatatea sudica a Moldovei si local in Dobrogea. Aici, se vor inregistra in mod frecvent temperaturi 35 de grade Celsius pana la 37 - 38 de grade Celsius. Judetele afectate de canicula sunt: Arad, Arges, Municipiul Bucuresti, Braila, Buzau, Caras - Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova,Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Indicele temperatura - umezeala un nivel de 80 in majoritatea regiunilor, cu exceptia nordului tarii. Noptile vor fi foarte calde cu temperaturi de cel putin 20 de grade Celsius, indeosebi in sudul tarii.

Meteorologii mai avertizeaza ca exista posibilitatea ca valul de caldura sa continue si la inceputul saptamanii urmatoare.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 19 iunie 2007

19 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.