Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri atmosfera se va ameliora ca aspect, iar cerul va deveni mai mult senin in aproape toata tara

Miercuri atmosfera se va ameliora ca aspect, iar cerul va deveni mai mult senin in aproape toata tara

Miercuri atmosfera se va ameliora ca aspect, iar cerul va deveni mai mult senin în aproape toată țara. Doar la munte în cursul după-amiezii vor mai cădea cu totul izolat câteva averse slabe de ploaie. În noaptea de marți se pre miercuri, cerul se va mai însenina, fapt ce face ca în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și nordul Moldovei, temperaturile minime să coboare, local, sub pragul înghețului, pe alocuri urmând să ajungă chiar și până la -5 grade Celsius.

Vântul va sufla moderat în Moldova, în estul Bărăganului și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte zone ale țării. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 11 și 16 grade în Transilvania și Maramureș și 14-19 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Dealurile de Vest și în sudul Olteniei.

Vremea București, de miercuri, 8 mai 2019, se va mai ameliora față de zilele precedente și scăpăm de ploi. Cerul se va menține însă parțial noros, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 15°C și 8°C, cu două grade mai mult pe timpul zilei față de ziua de marți, în timp ce pe parcursul nopții temperaturile rămân la același nivel. Vântul va sufla slab, cu 6 km/h dinspre N, pe timpul zilei, și cu  6 km/h dinspre E, pe timpul nopții. Nu sunt anunțate ploi, până vineri când sunt șanse mari de averse cu descărcări electrice. 

Vremea la munte rămâne în același ton, cu ploi pe timpul zilei și ceață pe timpul nopții. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și 1°C, iar vântul va sufla cu putere, în rafale de 38 km/h, respectiv 29 km/h. Cantitățile de apă acumulate pe timpul zilei ating 3 L/m². Urmează apoi o pauză de la ploi, în ziua de joi, după care aversele revin în forță spre finalul săptămânii. 
8 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.