Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru luna mai 2019

Prognoza meteo pentru luna mai 2019

În mai, temperatura maximă in capitala va fi de 25°C și temperatura minimă este de 15°C (pentru o temperatură medie de 20°C). Vremea este destul de agreabilă în acea zonă în mai. Cu 94mm de-a lungul a peste 14 zile, există șanse de ploaie pe toată durata excursiei dumneavoastră. Acest lucru este moderat și nu va fi ceva constinuu.

În timpul lunii mai, in Brasov temperatura medie în Brasov este 14°C (temperatura maximă este 20°C iar temperatura minimă este 9°C). Vremea este destul de comfortabilă acolo în luna mai. Cu 182mm de-a lungul a peste 21 zile, veți avea parte de niște averse de-a lungul șederii dumneavoastră. Acest lucru este oarecum moderat și nu vă va deranja prea tare.

În luna mai, in Cluj temperatura maximă este de 22°C și temperatura minimă este de 11°C (pentru o temperatură medie de 16°C). Vremea este comfortabilă acolo în mai. Cu 148mm de-a lungul a peste 20 zile, riscați să vă udați puțin pe toată durata vacanței dumneavoastră. Acest lucru este oarecum rezonabil și vor fi doar averse trecătoare.
Având în vederecondițiile meteo acceptabile, mai este decentă (dar nu cea mai bună lună) pentru a călători in this city în România.

În Constanta in timpul lunii mai, temperatura maximă este de 22°C și temperatura minimă este de 15°C (pentru o temperatură medie de 19°C). Vremea este destul de frumoasă în această locație în mai. Cu aproximativ 52mm de-a lungul a 10 zile.
 
6 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.