Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vineri vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor tarii

Vineri vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor tarii

Vineri vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă din nou în Transilvania, nordul Moldovei, Maramureș, Banat, Crișana și vestul Olteniei, unde pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici dimensiuni.Potrivit prognozei Vremea.ro, izolat cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, îndeosebi în zonele montane. 

Vântul va suflă moderat în Crișana, Maramureș și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 14 și 19 grade în Transilvania și Maramureș, 17-22 de grade în Banat și Crișana și 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, din nou cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării. 

În Bucuresti, vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă, pe timpul zilei, se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă pe timpul nopții va fi de 9 - 11 grade Celsius. Cerul se va menține senin, iar șansele de precipitații sunt scăzute. 
3 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.