Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de vara si vreme instabila in weekendul Pastelui

Temperaturi de vara si vreme instabila in weekendul Pastelui

Joi şi vineri vor fi temperaturi de vară în jumătatea de vest a ţării, dar de sâmbătă atmosfera va deveni instabilă. 

Vremea va continua să se încălzească pe parcursul zilei. Maximele vor ajunge până la 28 de grade Celsius în vest, dar în sud-est nu vor trece de 17 grade Celsius. Averse cu descărcări electrice vor fi după-amiaza la munte şi cu totul izolat în restul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi pe creste.

Temperaturile vor ajunge în prag de weekend până la 30 de grade Celsius în regiunile vestice, unde spre seară vor fi înnorări şi averse. Tot acolo, sâmbătă, vremea va deveni instabilă şi se va răci, dar în restul ţării atmosfera va continua să fie frumoasă. După apus, aversele cu tunete şi fulgere vor cuprinde toate regiunile şi vor fi condiţii de grindină. În ziua de Paşte, temperaturile vor fi plăcute peste tot. Va ploua prin nord-est, iar în rest norii vor fi puţini.

În Capitală, joi, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius, iar presiunea atmosferică va scădea uşor. Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În Noaptea de Înviere atmosfera va deveni instabilă și se vor strânge norii deasupra orașului. În dimineața de Paște vor fi condiții de ploaie, dar totuși, la amiază, temperaturile vor ajunge până la 22 de grade Celsius.

La munte temperaturile vor fi în creștere, iar ploile cu descărcări electrice vor apărea în special după-amiaza. Vântul va avea unele intensificări pe creste. În weekend, atmosfera va deveni instabilă în Carpații Meridionali și Occidentali, apoi în masivele estice și în cele sud-estice.
25 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.