Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 24 aprilie 2019. Progoza meteo: cat cresc temperaturile in Romania

Vremea 24 aprilie 2019. Progoza meteo: cat cresc temperaturile in Romania

Vremea în România, de miercuri, 24 aprilie 2019, anunță că în prima parte a zilei vor mai cădea unele ploi slabe locale în vestul țării și numai cu totul izolat în sud-est. Vântul va sufla moderat spre tare în Banat și în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime, în creștere față de ziua de marți, se vor situa în general între 15 și 20 de grade în Transilvania și Maramureș, 18-23 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest), 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova. 

Vremea în Capitală anunță valori termice mai ridicate decât în ziua precedentă. Sunt prognozate temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 19°C și 5°C. Vântul va sufla cu 17 km/h dinspre E, iar la rafală, viteza vântului va atinge 36 km/h. Vremea de miercuri va fi însorită la București, iar noaptea este senină. Nu sunt anunțate precipitații pe parcursul zilei și nici pe timpul nopții. Temperaturile continuă să mai crească și în ziua de joi, 25 aprilie 2019, maximele atingând 22 grade C.

Și la munte vremea este însorită, cu temperaturi ce se vor încadra între 17°C și 4°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SE, iar la rafală va atinge viteze de 40 km/h. Noaptea va avea un aer cețos. Joi temperaturile mai continuă să crească până la valori de 22°C pe timpul zilei, în timp ce ceața va persista pe timpul nopții. Nu sunt anunțate precipitații. 
24 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.