Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se schimba brusc: 29 de grade in prag de weekend

Vremea se schimba brusc: 29 de grade in prag de weekend

Temperaturile vor creşte de miercuri în toată ţara, astfel că în prag de weekend vor ajunge la valori în jur de 29 de grade Celsius. 

Vremea se va încălzi de miercuri în toată ţara. Ploile vor fi puţine, iar vântul va continua să sufle cu putere în nordul Moldovei şi în zonele montane înalte. În prag de weekend, valorile termice vor urca până la 29 de grade Celsius, dar tot atunci vremea va deveni treptat instabilă în vest, în sud-vest şi în centru. Astfel că vineri seara se vor semnala averse, posibil însoţite şi de descărcări electrice.

În Capitală vremea se va menţine mai rece decât ar fi normal la această dată. Temperaturile vor avea valori în jur de 16 grade Celsius, iar vântul va sufla în general moderat. Cerul va avea înnorări spre seară, când, trecător, va ploua slab. 

De miercuri vremea va fi tot mai caldă în Bucureşti. Norii vor fi puţini, şansele de ploaie vor fi scăzute, iar vântul va sufla slab şi moderat. Vineri, temperaturile vor ajunge la 23 de grade Celsius, iar vremea se va menţine frumoasă.

La munte vor predomina ninsorile, la altitudini mari, în Carpaţii Meridionali şi Occidentali, şi va ploua în rest. De la mijlocul săptămânii vremea se va încălzi, dar vântul va sufla cu putere pe creste, în Munţii Banatului şi în masivele sudice.
23 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.