Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta cer innorat, precipitatii si vant puternic

Prognoza meteo anunta cer innorat, precipitatii si vant puternic

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și temporar va ploua, ziua îndeosebi în cele vestice, sud-vestice și parțial în cele centrale, iar noaptea pe arii restrânse și în rest. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona înaltă de munte. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

In capitala vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, mai ales spre seară și noaptea. Vântul va sufla moderat( cu 19 km/h dinspre E), cu unele intensificări de până la de 42 km/h. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.
23 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.