Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru astazi, 22 aprilie 2019. Vremea se va schimba brusc in cursul saptamanii

Prognoza meteo pentru astazi, 22 aprilie 2019. Vremea se va schimba brusc in cursul saptamanii

Vremea se va schimba brusc în cursul acestei săptămâni. De la averse, tunete, fulgere şi temperaturi modeste, vom trece la atmosferă ca de vară.

Luni, norii vor fi prezenţi în cea mai mare parte a ţării. Ploile vor apărea la început în zonele nord-vestice şi centrale, iar după lăsarea nopţii, în cele vestice, sud-vestice şi centrale. Vor fi averse însoţite de tunete şi fulgere. Izolat, se vor aduna cantităţi de apă de 15-20 l/mp. La altitudini mari va ninge. Vântul va avea viteze mari pe creste şi în sudul Banatului, iar rafalele vor depăşi 75 km/h.

Luni va fi o atmosferă instabilă și în Bucureşti. Va ploua din când în când şi va bate vântul. Temperaturile vor fi modeste şi nu vor trece de 15 grade Celsius. Presiunea aerului va creşte peste valorile confortabile.

Fenomenele vor continua şi marți în aceleaşi zone, dar de miercuri, vremea se va linişti peste tot. Câţiva stropi de ploaie vor mai cădea doar prin nord şi nord-vest. În rest, mult soare şi temperaturi tot mai ridicate.

Joi, se va depăşi pragul unei zile de vară, adică 25 de grade Celsius, în special în jumătatea de vest a ţării.
22 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.