Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea continua sa se inrautateasca

Vremea continua sa se inrautateasca

Meteorologii au vești proaste, vremea continuă să se înrăutățească. Prognoza meteo anunță ploi, ninsori și vijelii.

Joi se vor mai semnala ploi sub formă de aversă (însoțite răzlet și de fenomene electrice) pe spații extinse în majoritatea zonelor tării, insă cantităti ceva mai importante de apă (de pană la 10-15 mm) se vor acumula doar în nordul Moldovei. 

La munte, la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, iar pe crestele cele mai înalte va fi viscol. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab pană la moderat în restul teritoriului. 

Maximele termice vor urcă la prânz pană spre 11-16 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 9-14 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă Obcinelor Bucovinei. 

Și la munte sunt anunțate ploi puternice. Temperaturile se vor încadra între 9 și 6 grade C. Cantitatea de precipitații atinge  4 L/m², iar vântul suflă în rafale de 26 km/h. Ploile vor continua și vineri. În zonele montane înalte va ninge, iar pe creste vântul va viscoli ninsoarea. 

Prognoza meteo pentru București anunță ploi însemnate cantitativ. Temperaturile mai scad cu trei grade, astfel că maximele și minimele se vor încadra între 12°C și  5°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h, iar cerul se va menține parțial noros. Ploile vor continua și vineri, dar se vor opri în weekend.
18 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.