Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi abundente si frig

Prognoza meteo anunta ploi abundente si frig

Vremea din 17 aprilie 2019 anunță o atmosferă instabilă în toată țara. Prognoza meteo anunță ploi însemnate cantitativ la munte, unde temperaturile scad dramatic, iar în București, precipitațiile sunt anunțate doar pe timpul nopții. În weekend, scăpăm de ploi!

Meteorologii anunță ploi în jumătatea nordică a țării, iar după orele prânzului acestea își vor face apariția izolat și în Oltenia și Muntenia. Doar cu totul izolat se vor mai strânge până la 8-10 mm de apă în nordul Moldovei.

La munte vor continua precipitațiile mixte, mai ales la altitudini mai mari de 1500 de metri. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în sudul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 11-16 grade în Banat și Crișana, 13-18 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.
17 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.