Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo: ploi, ninsori, vant puternic si temperaturi sub pragul inghetului

Prognoza meteo: ploi, ninsori, vant puternic si temperaturi sub pragul inghetului

Marți va ploua pe arii extinse în Moldova și izolat se vor strânge cantități de apă de până la 10-15 mm. La munte va ninge, mai ales în Carpații Orientali. Spre seară unele ploi slabe își vor face apariția local și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Vântul va sufla tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Dimineață temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe arii extinse în Transilvania, iar în depresiunile intramontane ido.ro prognozează că se vor înregistra minime chiar și de până la -5 grade Celsius.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 9 și 14 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Munteniа și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării), 9-14 grade în jumătatea sudică a Moldovei și 4-9 grade în cea nordică.

În București vremea se va schimba de la o oră la alta. Vântul va sufla cu 11 - 12 km/h și rafale de  33 - 37 km/h. Temperatura maximă, marţi, 16 aprilie va fi de 15 grade, cu trei grade mai mult faţă de ziua precedentă, dar sub temperaturile medii ale acestei perioade. Șansele de precipitații sunt reduse.
16 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.