Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi moderate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabila pana luni dimineata

Ploi moderate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabila pana luni dimineata

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ şi manifestări de instabilitate atmosferică, valabilă de joi, ora 15:00, până luni, la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat va ploua temporar în toate regiunile şi vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură.

Cantităţile de apă vor depăşi local - în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore - 15-20 litri/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia şi zonele montane aferente, 30-40 l/mp.
12 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.