Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi si furtuni

Prognoza meteo anunta ploi si furtuni

Vremea de joi va avea o instabilitate atmosferică. Aceasta se va menține la cote relativ ridicate în cea mai mare parte a țării.

Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte, în sudul Banatului și în nordul Olteniei și al Munteniei urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla slab în aproape toate zonele țării, cu excepția Bărăganului, unde acesta va fi slab până la moderat.

Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 15-20 de grade în Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Cerul va fi parțial noros, cu temperaturi care se vor încadra între 17°C și  8°C. Aversele vor cădea pe timpul nopții la București. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre E pe timpul zilei și cu  6 km/h dinspre SV. Ploile vor continua vineri, dar și în weekend. Duminică sunt anunțate furtuni cu fulgere.

Ploi în cantități însemnate la munte, atât ziua cât și nopatea. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 13°C și 3°C. La munte sunt anunțate averse și furtuni izolate pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre NE. Cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de 7 L/m². La munte, ploile vor persista până la finalul săptămânii.
11 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.