Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in usoara crestere fata de ziua percedenta

Prognoza meteo anunta temperaturi in usoara crestere fata de ziua percedenta

Meteorologii anunță că joi vremea în România va fi în general frumoasă, cu un cer mai mult senin. Totuși nu scăpăm de frig, iar dimineața se va semnala din nou îngheț pe spații extinse în centrul, estul și sud-estul țării. În depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî dimineață până spre pragul de -10 grade Celsius, anunță prognoaz meteo.

Vântul va sufla în contnuare moderat în nordul Moldovei și în sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării.

Temperaturile maxime vor urca la prânz până spre 12-17 grade în Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova și 15-20 de grade în Banat și Crișana, cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest.
4 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.