Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 1 - 14 aprilie 2019

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cum va fi vremea in perioada 1 - 14 aprilie 2019

Caldura din prima zi a saptamanii nu va dura mult, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 1-14 aprilie. Insa nici temperaturile mai mici anuntate dupa aceasta zi nu vor persista si vom reveni curand la zile cu mai mult soare.

In Banat vremea se va raci, iar intre 2 si 6 aprilie vor fi 16...17 grade. Pe 7 aprilie vor fi 19 grade, iar apoi din nou 16 grade. Pana la finalul intervalului de prognoza, vremea nu va mai avea variatii semnificative. Noaptea, temperaturile vor fi in crestere, de la 3...4 grade in prima dimineata, pana la 7 grade in diminetile de 8 si 9 aprilie, apoi vor scadea treptat, astfel ca in ultimele doua dimineti se vor apropia de 4 grade. Vor fi conditii de precipitatii aproape in fiecare zi, dar mai ales intre 5 si 10 aprilie, cand se vor putea semnala pe arii mai extinse.

In Crisana temperaturile vor fi in scadere de la 21 de grade in prima zi, pana la 16 grade in cea de a doua, apoi pana in 6 aprilie nu vor mai fi variatii importante. In zilele de 7 si 8 aprilie vor fi 18 grade, iar pe 9 aprilie se vor inregistra 16 grade si asa va fi pana la sfarsitul intervalului. Minima va fi de 4 grade in prima dimineata si va scadea cu 2 grade pana in 3 aprilie, apoi va creste din nou, astfel ca in dimineata zilei de 9 aprilie va atinge 7 grade. Din 10 aprilie minima va scadea din nou, iar in ultimele dimineti se va situa in jurul valorii de 4 grade.

In Transilvania temperatura o sa scada de la 19 grade in prima zi de prognoza, la 10 grade in cea de a doua. In intervalul 3 - 8 aprilie se va incalzi treptat, spre maxime de 17 grade, in 9 aprilie se va raci cu aproximativ 3 grade, apoi nu se vor mai inregistra variatii semnificative. Minima va scadea pana in dimineata zilei de 3 aprilie, cand va fi de cel mult -3 grade. Ulterior va creste, astfel ca in jur de 9 aprilie minima va atinge 9 grade, iar pana la finalul intervalului de prognoza va scadea cu 3...4 grade.

In Maramures temperatura o sa scada de la 17...18 grade in prima zi, la 11...12 grade in cea de a doua. Intre 3 si 8 aprilie temperatura va creste cu 7...8 grade, iar apoi se va racori, iar valorile vor oscila intre 15 si 17 grade. Temperatura minima va fi in scadere in primele zile, de la 3 grade pana la -1 grad in dimineata de 3 aprilie. Intre 4 si 9 aprilie minima va creste treptat cu pana la 5...6 grade, apoi va scadea din nou, astfel ca in ultima dimineata va fi de 2 grade.

In Moldova procesul de racire a vremii va continua, astfel ca maxima va ajunge la 10 grade pe 2 aprilie. Apoi, pana la inceputul celei de a doua saptamani, se va incalzi cu 6 grade, apoi se va racori usor, iar maxima va fi de 14 grade. Minima va scadea pana la -2 grade in 3 si 4 aprilie, ulterior va creste spre 9 grade pe 9 aprilie, iar pana la finalul intervalului de prognoza va fi din nou in scadere si va ajunge la 3 grade

In Dobrogea vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data (18 grade) . Ulterior se va racori, chiar semnificativ in a doua zi, astfel ca pe 3 aprilie vor fi cel mult 9...10 grade. Va urma o noua incalzire, pana in 7 aprilie, de aproximativ 6 grade, apoi o usoara racorire, astfel ca intre 8 si 14 aprilie vor fi maxime de 12 si 14 grade. Minimele vor fi ridicate in 1 si 2 aprilie si vor avea o medie de 5...6 grade, insa vor marca o scadere in urmatoarele doua zile, spre 1 grad. Intre 5 si 8 aprilie minima va fi de 7...8 grade, apoi va scadea, astfel ca in ultimele doua nopti se vor inregistra 5 grade.

In Oltenia vremea va fi deosebit de calda luni (22 grade), insa maximele vor scadea brusc, spre valori de 12 grade pe 2 aprilie. In intervalul 3-7 aprilie vor creste treptat spre 18 grade, iar ulterior, vor fi in limitele a 15...17 grade. Minimele vor fi ridicate in primele doua nopti, cu 4...6 grade, apoi vor scadea spre 2 grade in data de 3 aprilie, iar in intervalul 4-8 aprilie vor creste cu pana la 5 grade. In cea mai mare parte a celei de a doua saptamani minimele vor fi in scadere, iar spre finalul intervalului de prognoza se vor inregistra 4 grade.

La munte vremea va fi schimbatoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsa intre 2 si 8 grade, iar a minimelor intre -6 si 1 grad. Temporar se vor semnala precipitatii, mai frecvente din data de 5 aprilie.
3 aprilie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.