Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Temperatura maxima nu va depasi 15 grade

Vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Temperatura maxima nu va depasi 15 grade

În țară, vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sudice şi estice. Vor mai fi precipitaţii slabe, pe arii restrânse ziua, sub formã de ploaie în Oltenia, Muntenia şi posibil în Dobrogea, mixte în Moldova, unde dimineaţa vor fi condiţii de polei şi ninsoare la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, local cu intensificãri ziua în majoritatea regiunilor, dar mai ales în Moldova, unde la rafalã se vor atinge viteze în general între 55 şi 75 km/h, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, iar la altitudini de peste 1700 m, va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h şi zãpada va fi spulberatã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei pânã în jurul valorii de -10 grade. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, local se va produce brumã.

În București, trecător cerul va avea unele înnorări ziua, când vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri dupã-amiaza şi seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35…40 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorăşeneascã, pânã în jurul a -2 grade, unde vor fi condiţii de brumă.
27 martie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.