Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime de -10 garde Celsius

Temperaturi minime de -10 garde Celsius

Potrivit meteorologilor, miercuri vremea se ameliorează în majoritatea zonelor. În Transilvania sunt anunțate minime de până la -10 garde Celius. Citește prognoza meteo completă și află cum va fi vremea în București și la munte.

Miercuri vremea se va ameliora că aspect peste tot, doar în vestul extrem spre seară fiind așteptate unele înnorări și câteva ploi slabe izolate. Vântul va suflă moderat în Crișana și în sudul litoralului, în timp ce în restul țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 4 și 9 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-10 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul regiunii.

Dimineață izolat în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime vor coborî ușor sub pragul de -10 grade Celsius – datorită degajării cerului de nori și a domolirii vântului se vor crea inversiuni termice temporare.

Vrema în București se ameliorează atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Valorile termice diurne vor ajunge la o maximă de 10-11 garde Celsius. Precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire, iar vântul va sufla ușor. Pe timpul nopții temperaturile scad până la 4 grade Celsius.

La munte temperaturile sunt într-o ușoară scădere. Media temperaturile maxime se apropie de 0 garde Celsius. Pe timpul nopții temperaturile scad până la -10 grade Celsius.
12 martie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.