Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vin ploile si scad temperaturile

Vin ploile si scad temperaturile

Meteorologii anunță ploi pe arii extinse și temperaturi în scădere. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de marți și află cum va fi vremea în București și la munte.

Marți îndeosebi în prima parte a zilei va plouă pe arii extinse în sud și în est, unde local se vor mai acumula cantități de apă de până la 10-15 mm. În noaptea de luni spre marți, trecător în zonele de deal din Oltenia și vestul Munteniei, precipitațiile se vor transformă în lapoviță și ninsoare, însă Vremea.ro nu așteptată depunerea unui strat consistent de zăpadă. Vântul va suflă tare în sud-estul țării și moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 7-12 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 5-10 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

În Capitală sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, iar după miezul nopții posibil trecător lapoviță și ninsoare. Se vor acumula cantități de precipitații cuprinse între 15 și 20 l/mp. Temperatura maximă înregistrată va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Vremea la munte se va răci ușor, iar media temperaturilor maxime se va apropia de 0 grade. În intervalul 11-12 martie sunt așteptate precipitații sub formă de ninsoare. Temperaturile minime se vor încadra între -6 și 0 grade Celsius.
12 martie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.