Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme deosebit de frumoasa de Ziua Femeii

Vreme deosebit de frumoasa de Ziua Femeii

Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă de Ziua Femeii. Temperaturile maxime vor ajunge încadra între 11-21 grade celsius. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de vineri și află cum va fi vremea în București și la munte.

Vremea vineri, 8 martie, se anunță deosebin de frumoasă în majoritatea regiunulor. Cerul se anunță senin, cu unele înnorări trecătoare în jumătatea nordică a țării. Local sunt posibile ușoare precipitații pe timpul zilei în regiunile vestice şi nord-vestice.  Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. 

În Capitală, temperaturile maxime vor ajunge până la 21 de garde Celsius. Temperaturile minime, în cea de a doua parte a zilei de 8 martie, vor fi de 8 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de vest a țării cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

La munte cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi pe arii restrânse în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.
8 martie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.