Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile se mentin ridicate si miercuri

Temperaturile se mentin ridicate si miercuri

Miercuri în prima parte a zilei, vor mai cădea unele ploi slabe local în sud-estul țării, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni mai mult senin. Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, în Crișana, în Moldova și în Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor acesta va fi slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

În București, valorile termice vor marca o scădere ușoară, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

La munte se vor semnala precipitații trecătoare, iar cerul va prezenta înnorări trecătoare pe timpul zilei. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile se vor încadra între 7 și -3 grade celsius în zonele înalte.
6 martie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.