Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Miercuri, 28 februarie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale

Miercuri, 28 februarie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale

Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare în est, sud-est şi centru, unde mai ales ziua, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe.

Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte în Moldova, Dobrogea şi Transilvania şi mai ales ploi şi lapoviţã în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali unde va mai depãşi la rafalã 70...80 km/h, spulberând zãpada, iar la cote mai reduse, local în regiunile estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime între -7 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã spre -10 grade.
27 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.