Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru luna martie 2019

Prognoza meteo pentru luna martie 2019

In primele zile din luna martie valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval in cea mai mare marte a tarii, abatere termica pozitiva ce va fi mai pronuntata in nord-estul teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in jumatatea vestica a teritoriului.

In intervalul 4 martie – 11 martie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale, la nivelul intregii tari. Precipitatiile estimate a se inregistra in aceasta saptamana vor fi deficitare in cea mai mare parte a teritoriului. Exceptie vor face regiunile nord-vestice, unde cantitatlie de precipitatii vor fi apropiate de cele nomale ale perioadei.

Incepand cu 11 martie pana pe 18 martie temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in aceasta perioada vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana.

De pe 18 martie pana pe 25 martie mediile valorilor termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval, in cea mai mare parte a tarii. Regimul pluviometric va fi usor deficitar in jumatatea vestica a tarii si apropiat de cel mormal pentru aceasta perioada in rest.
26 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.