Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cand scapam de temperaturile scazute

Cand scapam de temperaturile scazute

Marți, 26 februarie, cerul, variabil ziua, se va înnora treptat începând cu orele serii în majoritatea regiunilor, iar local şi temporar în cele nordice, centrale şi estice, precum şi la munte se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, sub forma de ninsoare în zona montana şi în Maramureş, predominant sub forma de ninsoare în Transilvania şi mixte în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificari la munte, în special în zona înalta a Carpaţilor Meridionali şi Orientali, unde la rafala se vor atinge şi depaşi viteze de 80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zapada, iar la cote mult mai reduse şi în Moldova, unde cu precadere în jumatatea de nord a acestei regiuni, local se vor înregistra viteze în general de peste 55 km/h.

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele specifice datei, astfel încât maximele se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar minimele între -5 şi 2 grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief izolat va fi ceaţa.
26 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.