Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii anunță temperaturi în scădere, nonsori la munte pe tot parcursul intervalului. De vineri, 22 februarie, începe frigul, iar în a doua parte a zilei apare gerul în nordul și centrul țării, iar în estul Transilvaniei se ating chiar și minus 20 de grade Celsius.

Sâmbătă, 23 februarie, vremea continuă să se răcească și o să avem parte de maxime negative în toată țara. Atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții vom avea parte de ger și vânt tăios în regiunile estice.

Duminică temperaturile vor urca cu câte grade, cu toate acestea vremea se menține rece. Gerul continuă se resimte cel mai mult în centru și nord, iar vântul continuă să sufle cu putere în est și la munte. Cea mai scăzutp temperatură a zilei de 24 februarie va fi de -20 de grade Celsius(în depresiuni), iar în rest până la -14 grade Celsius.

Vremea se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad.
22 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.