Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi in scadere

Prognoza meteo anunta temperaturi in scadere

Joi cerul va fi mai mult noros în aproape toată țară, însă unele precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare vor cădea doar local în zona Carpaților Orientali. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș și 8-13 grade în restul țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat cu  9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1...3 grade Celsius. De vineri temperaturile încep să scadă și în capilală, sunt așteptate chiar și ninsori.

La munte pe arii restrânse ar putea apărea precipitații mixte, preponderent sub formă de ninsoare. Vântul va sufla cu intensificări în zona de creastă ce pot depăși 80-100 km/h, spulberând zăpada. Local se va semnala și ceață. Maximele se vor înregistra în jurul valorilor de -4/3 grade Celsius, iar minimele vor coborî până spre -8/-2 grade Celsius. 

21 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.