Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste, temperaturi de 12 grade

Vremea se incalzeste, temperaturi de 12 grade

Prognoza meteo, pentru marți, anunță vreme frumoasă, cu temperaturi de până la 12 grade Celsius. În București vremea va fi deosebit de frumoasă pe tot parcusul zilei.

Marți cerul va fi mai mult senin pe teritoriul țării noastre, doar izolat pe vai și în depresiuni ceață urmând să își mai facă apariția, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. 

Temperaturile maxime se vor situa în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Moldova.

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă, catitățile de precipitații vor fi 0. Vântul va sufla în general slab, cu 5 km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 12...14 grade, iar cea minimă de 1...2 grade. Presiunea atmosferică va scădea la o valoare cu puţin mai mică decât cea normală.

Vremea la munte se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil în cursul zilei. Stratul de zăpadă se subțiază în toate masivele, iar maximele ar putea ajunge până la 9 grade, iar minimele vor coborî până spre -3 grade. La peste 1800 de metri există risc ridicat de avalanșă. 
19 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.