Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine predominant frumoasa

Vremea se va mentine predominant frumoasa

Vor fi înnorari temporare mai ales în regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţe, dar în restul zonelor cerul va fi variabil spre mai mult senin.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime de luni vor marca o scădere faţã de intervalul anterior în Moldova şi se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Presiunea atmosferică va scãdea uşor în vestul, nord-vestul şi centrul ţării.

"Cel puțin până miercuri, e o vreme caldă, mult mai caldă decât normal, în special în sudul și sud-vestul țării. Pe miercuri, așteptăm peste 10 grade în toată țara, și peste - 15, 16, 17 grade, dacă nu chiar și mai mult", a declarat, la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.
18 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.