Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de până la -20 de grade Celsius

Temperaturi de până la -20 de grade Celsius

Joi în sudul extrem al țării vor mai persistă unele înnorări, îndeosebi în prima parte a zilei, însă numai cu totul izolat vor mai cădea unele precipitații mixte slabe. Dimineață, pe fondul degajării cerului de nori, temperaturile vor coborî în depresiunile din estul Transilvaniei până spre valori de -20…-15 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în Moldova și Bărăgan, tare în Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h așteptate în zona litorală) și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 1-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul județului Arad), 3-7 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -1…3 grade în Moldova.

La munte, vor fi minus 8 grade, la orele prânzului, apoi vor urca ușor, la zero grade. Meteorologii au anunțat viscol cu până la 90 km/h la altitudini de peste 1500 m. Vor fi precipitații izolate și în cantități neînsemnate.

În Capitală, cerul va fi parțial noros iar temperaturile vor fi cuprinse între 6˚C — Min: 1˚C. Vântul va sufla ușor, cu 9 km/h dinspre V. Pe timpul zilei, șansele de precipitații vor fi de 35%. Pe timpul nopții, în București sunt așteptate ninsori, cantitățile de precipitații nedepășind 1L/m². Vântul va sufla cu o putere de 12 km/h dinspre NE, iar temperaturile vor coborâ până la 1°C.
14 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.