Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iti iei umbrela in acest week-end?

Iti iei umbrela in acest week-end?

Iti iei umbrela in acest week-end?

Vrei sa stii ce sa-ti iei in bagaje in acest week-end? Daca este cazul sa pui in bagaj umbrela, pelerina de ploaie sau, din contra, tricouri cu maneca scurta si crema de protectie solara?
Intra pe www.meteo.ro. Noi nu stim ce ai in garderoba, dar putem sa-ti spunem cum va fi vremea.
 
Incepand de astazi, 5 mai, puteti afla progoza meteo accesand website-ul www.meteo.ro.
Puteti afla cum va fi starea vremii in principalele localitati din Romania, precum si in capitalele europene, atat pentru ziua in curs, cat si pentru urmatoarele 6 zile.
 
Va sunt puse de asemenea la dispozitie informatii utile despre masurile pentru protectia angajatilor aplicabile in perioadele cu temperaturi extreme, explicarea termenilor care sunt folositi in rubrica meteo de la TV, ce trebuie sa stim despre starea vremii la munte si multe alte stiri interesante privind buletinul hidrologic, situatia inundatiilor, alte prognoze de maxim interes.
 
Nu este cazul ca aceasta capricioasa primavara sa te prinda nepregatit. Poti fi intotdeauna in pas cu vremea accesand zilnic www.meteo.ro.
 
Ilinca Ardeleanu
PR Coordinator Meteo.ro
tel.: 0232 254 746
fax: 0232 257 998
5 mai 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.