Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Regiunile unde va continua sa ninga

Regiunile unde va continua sa ninga

Miercuri, vremea se îmbunează. Dimineaţă mai apar ceva fulguieli în ţinuturile sudice, iar peste zi vântul mai are unele intensificări în Dobrogea, Moldova şi în sudul Banatului.

 Pe crestele montane, vântul va spulbera trecător zăpada. Maximele termice vor pornide la minus 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi vor ajunge până la 8 grade în sud-vestul ţării.

În Dobrogea şi în Bărăgan, se anunţă înnorări în primele ore ale zilei după care vom vedea şi soarele. Vântul va avea unele răbufniri iar temperaturile vor ajunge până la 6 grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, miercuri vom zări soarele printre nori, vântul se mai înteţeşte iar maximele termice cresc uşor faţă de ziua trecută.

În nordul Moldovei şi în Bucovina vor fi înnorări dar şi perioade cu soare. La noapte, vin ceva precipitaţii slabe mai ales sub formă de ninsoare. Se încălzeşte peste tot şi maximele vor ajunge până la 6 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, mai apar ceva nori însă doar la noapte s-ar putea să ningă slab. Temperaturile ajung până la 4 grade Celsius în Maramureş.

În vestul ţării, va predomina vremea frumoasă şi doar trecător mai apar norii. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, se încălzeşte uşor şi se vor atinge 6 grade Celsius. La altitudini de peste 1800 de metri, rafalele de vânt depăşesc viteze de 90 km/h şi în aceste condiţii, zăpada este spulberată şi vizibilitatea mult scăzută.

În ţinuturile centrale, de dimineaţă este foarte frig, iar în depresiuni este ger. Peste zi, înnorările vor fi temporare, vântul se va înteţi pe crestele montane iar zăpada va fi spulberată. Temperaturile se vor situa uşor sub normalul perioadei.

În sud-vestul ţării, în orele dimineţii mai sunt şanse să să cadă câţiva fulgi de zăpadă după care apare soarele şi va fi vreme bună. Se încălzeşte şi maximele vor ajunge până la 8 grade Celsius.

În sudul ţării, de dimineaţă e posibil să mai ningă slab sau să fie puţină lapoviţă. Soarele îşi va face apariţia printre nori iar după prânz termometrele vor indica până la 7 grade Celsius.

În Bucureşti, norii persistă dimineaţa, apoi se arată soarele şi temperatura ajunge din nou pe la 5 - 6 grade. La noapte vine frigul şi se vor atinge minus 5, minus 6 grade.

Joi avem atmosfera schimbătoare, cu înnorări, vânt activ în jur de 6...7 grade pe la amiază. Şi vineri avem o zi cam mohorâtă; vântul devine mai insistent şi e posibil să picure trecător sau să cadă un pic de lapoviţă.

Sâmbătă prindem vreme frumoasă şi mai caldă decar ar fi normal. Dimineaţa apar ceva condiţii de ceaţă, dar amiază ne-aduce soare şi 10...11 grade în termometre.

Miercuri, vremea se îndreaptă. Ninsorile iau o pauză până la noapte, când apar în nordul Carpaţilor Orientali. În zona montană înaltă, vântul mai are intensificări şi va spulbera zăpadă depusă.
13 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.