Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta schimbari dramatice

Prognoza meteo anunta schimbari dramatice

Meteorologii anunță schimbări radicale ale vremii în următoarele zile. Vremea se menține frumoasă astăzi pe timpul zilei, urmând ca după lăsarea întunericului să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Luni vremea va fi închisă mai ales în regiunile intracarpatice ale teritoriului, unde în prima parte a zilei va plouă pe arii extinse, iar după lăsarea întunericului precipitațiile se vor transformă în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă așteptate a se acumula vor fi moderate, local urmând să cadă până la 10-15 mm. Spre seară, conform modelelor numerice rulate de ido.ro, unele ploi slabe locale se vor semnala și în Oltenia și în nordul Moldovei.
 
Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, estul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 4 și 9 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, 10-15 grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 6-11 grade în Moldova.
11 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.