Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta valori termice ridicate

Prognoza meteo anunta valori termice ridicate

Potrivit meteorologilor, ziua de vineri se anunță una deosebit de frumoasă cu temperaturi mai ridicate în comparație cu ziua precedentă. Citește prognoza meteo completă pentru ziua de vineri, 8 februarie.

Vremea, vineri 8 februarie, se anunță deosebit de frumoasă, cu temperaturi diurne ușor mai ridicate față de ziua precedentă. Noaptea însă, valorile termice scad din ce în ce mai mult. Maximele vor varia între 0 și 8  grade, iar minimele între -10 și 0 grade.

Vremea va fi închisă spre final de săptămână. Vântul, pe timpul zilei, va sufla cu 3 km/h dinspre SV, iar nopatea cu 6 km/h dinspre SV. Maxima se va situa în jurul valorilor de 2 – 3 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -2 grade. De sâmbătă, vremea se schimbă. 

Vremea la munte se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de  -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat, iar izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse. Ceața și chiciura vor da mari bătăi de cap.
8 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.