Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in weekend 8 – 10 februarie 2019. Cat cresc temperaturile la final de saptamana

Vremea in weekend 8 – 10 februarie 2019. Cat cresc temperaturile la final de saptamana

Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă în următoarele zile. Temperaturile vor fi simțitor mai ridicate, în special duminică. 

Sfârșitul de săptămână va fi unul frumos din punct de vedere meteorologic, precipitațiile urmând să lipsească cu desăvârșire de pe teritoriul țării noastre. Valorile termice vor fi mai ridicate față de normalul climatologic al perioadei în toată țara (chiar considerabil mai ridicate duminică), în urma unei advecții de aer cald pe partea anterioară a unei depresiuni situată în nordul Marii Britanii.

Astazi vremea va fi în general frumoasă în toată țară, cu un cer variabil. Vântul va suflă slab până la moderat în zona litorală și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 3 și 8 grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest.

Sâmbătă vremea va fi frumoasă aproape peste tot, doar dimineață în zonele depresionare urmând să existe condiții pentru apariția temporară a ceții. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a teritoriului, cel mult slab până la moderat pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 1 și 6 grade în Transilvania, Maramureș și Moldova (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 4-9 grade în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.

Duminică vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin aproape peste tot, cu excepția depresiunilor intramontane, unde din nou vor există condiții de apariție a ceții în prima parte a zilei, potrivit prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă slab până la moderat în vestul extrem al țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 9 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 6-11 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.
8 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.