Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / ANM anunta temperaturi de -10 grade Celsius

ANM anunta temperaturi de -10 grade Celsius

Vremea 8 februarie se anunță una liniștită, fără fenomene extreme. Minimele vor ajunge și la pragul de ger, conform datelor furnizate de ANM. 

În Maramureș, cerul va fi înnorat și se vor înregistra temperaturi de 3 – 5 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -5/-2 grade. În Banat și Crișana, vremea va fi predominant închisă și sunt semnalate condiții de ceață. Maximele vor varia între 5 și 8 grade Celsius. Noaptea, în prima regiune se vor înregistra -4/-1 grad, iar în cea de-a doua va fi mai rece, -5/0. 

În Transilvania se anunță vreme variabilă și se vor înregistra maxime de 0 – 7 grade. Regimul termic nocturn ar putea coborî sub pragul de ger, la valorile termice de -10 grade. 

În Oltenia, cerul va acoperit de nori, conform datelor ANM. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 1 – 6 grade Celsius, iar minima va coborî până la -8/-2 grade. În Muntenia va fi cer variabil, cu soare și nori. Temperatura diurnă va atinge 2 – 6 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -6/-3 grade. 

În Dobrogea, vremea va fi închisă. Maxima va varia între 2 și 4 grade, iar temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 0 grade Celsius.

În Moldova, vremea va fi variabilă. Maxima se va încadra între 2 și 5 grade, iar minima va atinge valori termice de -7/-2 grade. 

În București, vremea va fi închisă spre final de săptămână. Maxima se va situa în jurul valorilor de 2 – 3 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -2 grade. De sâmbătă, situația se schimbă. 
Citeşte întreaga ştire: Vremea 8 februarie 2019. ANM anunță temperaturi de -10 grade Celsius.

La munte, deși temperaturile încep să scadă față de intervalul precedent, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de  -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat. Izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse se vor semnala ceață și depuneri de chiciură.
7 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.