Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Potrivit meteorologilor, vor cadea ploi slabe local, iar izolat precipitatiile se vor transforma in lapovita

Potrivit meteorologilor, vor cadea ploi slabe local, iar izolat precipitatiile se vor transforma in lapovita

Joi in prima parte a zilei vor mai cadea unele ploi slabe locale in sudul extrem al tarii, cu mentiunea ca in mod cu totul izolat precipitatiile se vor transforma temporar in lapovita in cursul diminetii. Vântul va sufla moderat in Baragan și in Dobrogea și slab, cel mult slab pâna la moderat in celelalte regiuni.
 
Maximele termice vor urca la prânz pâna spre 2-7 grade Celsius in cea mai mare parte a tarii, cu cele mai scazute valori așteptate in nordul Moldovei, iar cele mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in București, 6 februarie. Cerul va fi noros in Capitala, conform prognozei meteo. Valorile termice diurne vor atinge o medie de 6 grade Celsius, iar cele nocturne vor cobori pâna spre 3 grade. Pe timpul zilei vântul va suflat cu 14 km/h dinspre NE, in rafale de 35 km/h. Noaptea șansele de precipiatii vor fi de 40%, iar vântul va sufla cu 18 km/h dinspre NE.

Vremea la munte va fi inchisa, iar valorile termice vor fi in scadere. Media maximelor se va incadra intre 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este in continua scadere, astfel ca, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade in data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimeaza un nivel ridicat de precipitatii pentru urmatoarea perioada.
7 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.