Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea 7 februarie aduce temperaturi mai scazute decat in zilele precedente

Vremea 7 februarie aduce temperaturi mai scazute decat in zilele precedente

Vremea 7 februarie aduce temperaturi ceva mai scazute decat in zilele precedente, dar cerul va fi insorit in mare parte din țara. ANM a emis și cateva avertizari de tip nowcasting pentru ceața densa in mai multe zone ale Romaniei. Maximele se vor situa in jurul valorilor de 0 și 7 grade Celsius, iar minimele intre -14 și 1 grad.
 
in Maramureș, cerul va fi predominant insorit și se vor inregistra temperaturi de 4 – 7 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scadea pana spre -7/-3 grade. in Banat și Crișana, vremea va fi, de asemenea, insorita, iar maximele vor varia intre 3 și 7 grade Celsius. Noaptea, in prima regiune se vor inregistra -4/0 grade, iar in cea de-a doua va fi mai rece, -4/-1. in Transilvania se anunța vreme predominant insorita și se vor inregistra maxime de 0 – 7 grade. Regimul termic nocturn ar putea cobori sub pragul de ger, la valorile termice de -14 grade. in Oltenia vremea va fi mohorata și meteorologii ANM semnaleaza condiții de lapovița. Maxima va ajunge pana in jurul valorilor de 1 – 5 grade Celsius, iar minima va cobori pana la -4/0 grade. in Muntenia sunt șanse crescute de precipitații sub forma de lapovița, iar temperatura diurna va atinge 1/5 grade. Noaptea, valorile termice vor scadea pana la -5/-2 grade. 
6 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.