Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se schimbă și temperaturile scad

Vremea se schimbă și temperaturile scad

Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere. Vremea se schimbă radical pe parcursul zilei de miercuri. Citește prognoza meteo completă pentru această zi.

Astazi în prima parte a zilei vremea va fi frumoasă și caldă în toată țară, însă după orele prânzului modelele numerice rulate de ido.ro indică prezența unor benzi frontale asociate unui ciclon mediteranean slab dezvoltat ce vor aduce unele ploi slabe trecătoare în sudul extrem al teritoriului. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. 

Temperaturile maxime vor fi situate în general între 4 și 9 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 8-13 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în Podișul Getic) și 3-8 grade în Moldova.

Vremea la munte va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere. Media maximelor se va încadra între 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este în continuă scădere, astfel că, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade în data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimează un nivel ridicat de precipitații pentru următoarea perioadă. 

Cerul va fi noros în București, conform prognozei meteo. Valorile termice diurne vor atinge o medie de 6 grade Celsius, iar cele nocturne vor coborî până spre 3 grade.
6 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.