Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și ploi izolate

Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere și ploi izolate

Marți în vestul țării se vor semnala câteva ploi slabe izolate, în timp ce în est cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime, deși vor scădea față de ziua precedentă în regiunile extracarpatice, încă vor rămâne foarte ridicate în comparație cu normalul climatologic specific perioadei.
 
La nivelul întregii țări acestea se vor încadra în general între 6 și 11 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, 8-13 grade în Dobrogea și 3-8 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al regiunii. 

La București, cerul va fi acoperit de nori, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 9°C și 1°C. Vântul va sufla cu 18 km dinspre dinspre NE,pe timpul zilei, iar pe timpul nopții cu 10 km/h dinspre NE. Nu sunt anunțate ploi. 

Cerul se anunță parțial noros la munte, cu temperaturi care se vor încadra între 8°C și  -1°C. Vântul va sufla cu 4 km/h dinspre NE și cu 2 km/h dinspre V. Temperaturile se vor încadra între  8°C și  -1°C. Noaptea va avea un aer cețos, dar nu sunt anunțate ploi.  
5 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.