Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru astazi. Vesti neasteptate de la meteorologi

Prognoza meteo pentru astazi. Vesti neasteptate de la meteorologi

Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior, cu precadere in vestul si in nord-vestul tarii, unde se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, in timp ce in restul teritoriului vor ramane mai mari decat acestea. 

Cerul va avea innorari, mai persistente pe parcursul noptii cand va predomina nebulozitatea joasa stratiforma. Trecator va ploua in regiunile vestice, la munte la altitudini mari precipitatiile vor fi mixte, iar in restul teritoriului pe arii restranse va fi burnita si ploaie slaba. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar noaptea si in sudul Moldovei si in Muntenia. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade. Local in zonele joase de relief se va forma ceata.
4 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.