Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta temperaturi ridicate

Prognoza meteo anunta temperaturi ridicate

Vineri, temperaturile continua sa creasca in toata tara, urmand sa dispara poleiul din Bucuresti.

Vremea se va incalzi usor fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse precipitatii slabe in nord-vest, iar ziua si in sud-est. Va ploua, insa, in primele ore ale intervalului, in nord-vest trecator vor fi posibile si precipitatii sub forma de lapovita.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si la munte, iar in prima parte a intervalului si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 4 si 10 grade, iar cele minime intre -5 si 7 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, local va fi ceata in zonele joase de relief.

Si in Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 9…10 grade, iar cea minima va fi de 0…1 grad.

Cerul este partial noros, cu temperaturi maxime si minime ce se vor incadra intre 8°C si  -2°C. Vantul sufla cu 14 km/h dinspre SV. Noaptea va avea un aer cetos.

Vremea se va incalzi si la munte. Temperaturile se vor mentine intre 6°C si -3°C,vantul va sufla cu 3 km/h dinspre N, iar la noapte 8 km/h dinspre S, noaptea va avea un aer cetos!
1 februarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.