Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea la inceputul lunii februarie

Cum va fi vremea la inceputul lunii februarie

Vremea va fi in general inchisa, iar local si temporar vor fi precipitatii. Acestea vor fi mixte la munte, in timp ce, in restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare in Transilvania, trecator se va semnala si lapovita. Precipitatiile vor fi in general mai intense si mai frecvente in Carpatii Meridionali si in zona submontana a Olteniei, unde pe arii restranse se vor acumula cantitati de apa ce vor depasi 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp.
 
La inceputul intervalului, pe spatii mici in centru si nord vor fi depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, in special pe creste, iar la cote mult mai reduse, pe parcursul zilei si in sud-est.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0...1 grad in nordul Moldovei si in jur de 13 grade in Dobrogea, iar cele minime intre -3 si 6 grade. in zonele joase se va semnala ceata.

Maine, vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud-est, unde trecator in prima parte a zilei pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei si in nordul Moldovei. Local, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa stratiforma in sud si est si izolat in rest.
31 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.