Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general inchisa, iar regimul termic va fi mai ridicat decat cel climatologic specifice datei

Vremea va fi in general inchisa, iar regimul termic va fi mai ridicat decat cel climatologic specifice datei

Temporar vor fi precipitatii, ziua local in centru si la munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului, iar noaptea cu precadere in sud-est. Precipitatiile vor fi mixte la munte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile, iar in restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi.

Vor fi conditii de polei, iar pe arii restranse, in sud-est se vor acumula cantitati de apa ce vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in Dobrogea, in special in zona litoralului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 10 grade, usor mai ridicate in sud-est, iar cele minime intre -2 si 6 grade. Dimineata si noaptea, pe arii in general restranse va fi ceata in zonele joase de relief. Presiunea atmosferică va creste, insa la valori mai mici decat cea normala.
31 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.