Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ninsori pe timpul noptii la munte, ploi la Bucuresti

Prognoza meteo anunta ninsori pe timpul noptii la munte, ploi la Bucuresti

Marti va ploua in general slab cantitativ pe spatii extinse in toata tara, cu mentiunea ca in sud-est ploile se vor semnala abia spre seara. Cu totul izolat in zonele deluroase precipitatiile vor fi mixte, iar la munte va ninge. Vantul va sufla moderat spre tare in Dobrogea si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 0 si 5 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, 4-9 grade in Muntenia (cu cele mai ridicate valori asteptate in estul Luncii Dunarii), 9-14 grade in Dobrogea, 0-5 grade in jumatatea nordica a Moldovei si 4-9 grade in cea sudica.

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate decat in ziua precedenta. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei. Temperaturile se vor incadra intre  9°C si 1°C. Vantul va sufla slab. Pe timpul noptii sunt anuntate ploi in Capitala. Cantitatea de precipitatii va atinge 2 L/m².

La munte, vremea va fi mai calda decat intervalul trecut, vantul va sufla in rafale de 30 km/h. Temoeraturile maxime si minime se vor incadra intre 8°C si 0°C. La munte, noaptea sunt anuntate ninsori, cantitatile de apa vor atinge 4 L/m².  
29 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.