Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii

Luni, 28 ianuarie, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros, exceptand nord-vestul si centrul, unde in cursul zilei va fi variabil.

Indeosebi spre seara si noaptea in jumatatea de vest, temporar vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de ploaie, iar la munte mixte. In restul teritoriului, doar cu totul izolat vor fi ploi slabe sau burnita si mai ales in Oltenia, Muntenia si Moldova local se va semnala ceata.

Pe arii restranse vor mai fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in special pe creste, unde la rafala va depasi 80 km/h spulberand zapada, in Banat, dar trecator si la cote mai reduse si in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5...6 grade pe litoral.
28 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.