Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane

Cum va fi vremea pe 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane

Joi o noua banda de precipitatii asociata depresiunii mediteraneene va intra in tara noastra dinspre Bulgaria si Serbia, impreuna cu ea urmand sa fie advectat un aer foarte cald, mai ales la altitudini mai ridicate (la sol in unele zone din Transilvania se va pastra o inversiune termica superficiala). 

Astfel, inclusiv in nordul tarii precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, ninsorile urmand sa se retraga spre altitudini mai mari de 1500 de metri. Cu totul izolat in Transilvania se va semnala ploaie inghetata si va exista riscul depunerii de polei. 

Vantul va sufla moderat in sud-estul tarii si mai mult slab in rest. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 1-6 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai scazute valori asteptate in vestul Transilvaniei), 3-8 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu valori usor mai ridicate asteptate a se inregistra in estul Luncii Dunarii – de pana la 10 grade Celsius) si 0-5 grade in Moldova.
23 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.