Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vesti neasteptate de la meteorologi pentru miercuri

Vesti neasteptate de la meteorologi pentru miercuri

Vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele sudice si sud-estice.

Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare la munte, in Maramures si in nordul Moldovei, mixte in restul Moldovei, Transilvania si nordul Crisanei si predominant sub forma de ploaie in celelalte regiuni. Pe suprafete mici se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, la altitudini mari unde va spulbera zapada si trecator va viscoli ninsoarea, in Dobrogea, iar noaptea in Muntenia, estul Olteniei si sudul Moldovei, unde la rafala se vor atinge viteze, in general, intre 40 si 50 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in nordul Moldovei si 11 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime intre -8...-7 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 7 grade in sudul litoralului. Izolat se va semnala ceata.

Noaptea cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vantul se va intensifica treptat, astfel ca in a doua parte a noptii va atinge la rafala viteze, in general de 40...45 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad.
22 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.