Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ninsori si vant puternic

Prognoza meteo anunta ninsori si vant puternic

Ninsorile vor continua si in ziua de miercuri pe arii relativ extinse in regiunile intracarpatice ale teritoriului, cu exceptia Banatului si al Crisanei, unde precipitatiile vor fi mixte.

Cele mai consistente ninsori sunt semnalate in vestul Carpatilor Occidentali si in sudul Maramuresului, unde se va mai depune un strat de zapada de pana la 15-20 de centimetri, in unele zone mai inalte grosimea totala a zapezii atingand chiar si un metru si jumatate.

Vantul va sufla moderat spre tare in sudul Olteniei si al Transilvaniei si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni.

In ce priveste temperaturile maxime, acestea se vor incadra intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 1-6 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in vestul Banatului), 3-8 grade in Oltenia si -2…3 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Prognoza meteo la Bucuresti, din 16 ianuarie, anunta un cer acoperit de nori, pe timpul zilei, iar pe timpul noptii aerul va fi cetos. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre  2°C si -6°C. Vantul va sufla cu putere, cu 21 km/h dinspre V, iar la rafala cu 44 km/h. Pe timpul noptii, vantul va sufla cu  34 km/h la rafala.

La munte va continua sa ninga pe timpul zilei, iar pe timpul noptii se va instala ceata densa. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 0°C si  -5°C. Vantul va sufla cu putere si va viscoli zapada, in rafale de 49 km/h pe timpul zilei si in rafale de 32 km/h pe timpul noptii.
15 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.