Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Progoza meteo anunta ninsori viscolite si ger

Progoza meteo anunta ninsori viscolite si ger

Luni, 14 ianuarie, vor fi precipitatii mixte, lapovita si ninsoare, in Moldova, Banat, Transilvania si in Oltenia. insa, temperaturile la orele pranzului vor fi pozitive in toata tara: intre 2 -5 grade, iar in Dobrogea vor fi pana la 8 grade.

Vantul va sufla moderat in Crisana si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritorului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -5…0 grade in Transilvania si Maramures, -2…3 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in nordul extrem al Moldovei), in timp ce in Dobrogea temperaturile maxime vor oscila intre 0 si 5 grade Celsius, cel mai cald urmand sa fie din nou in zona litorala.

Vremea din 14 ianuarie se anunta deosebit de rece in Bucuresti. Cerul este partial noros, iar temperaturile maxime se vor incadra intre  2°C si -5°C. Vantul va sufla in rafale la amiza de 33 km/h si cu 16 km/h dinspre V pe timpul noptii. sansele de precipitatii sunt mari, iar cantitatea de precipitatii va atinge <1 L/m².

Cerul este acoperit de nori la munte, iar noaptea va fi deosebit de rece. Temepraturile maxime si minime se vor incadra intre  1°C si -10°C. Vantul va sufla cu putere si va viscoli zapada cazuta pe timpul noptii. Vantul va sufla in rafele de 38 km/h pe timpul zilei si cu 44 km/h pe timpul noptii. Cantitatea de precipitatii la munte atinge 1 L/m².
14 ianuarie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.